ParlamentniListy.cz 26.08.2024 13:50 ROZJEZD ZDEŇKA ZBOŘILA „Nepotkal jsem v té době nikoho, kdo by věřil, že se lidem v ČSSR dostane nějakého zastání,“ vzpomíná na srpen 1968 politolog Zdeněk Zbořil. „Krátce poté přišla zpráva, že prezident Lyndon Johnson akci také odsoudil a odletěl odpočívat do svého sídla v Camp Davidu,“ doplňuje. S ParlamentnímiListy.cz Zbořil hovořil i o propasti mezi tím, čeho se bojí elity a co vidí obyčejní lidé. „Skutečně se obávám, že všichni ti, co nechtějí vidět a slyšet, se možná stanou oběťmi svých neřestí a neochoty vidět všechno to, co je už dnes nepřehlédnutelné,“ sdělil.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.