ParlamentniListy.cz 26.08.2024 18:50 Svět obletěla zpráva, že byl zatčen miliardář Pavel Durov. A to nikoliv v Rusku, odkud před deseti lety odešel, ale ve Francii. Durov byl podle Guardianu zatčen za to, že jeho platforma Telegram nedostatečně postupuje proti kriminálnímu obsahu. Vyšetřovatel se prý vyjádřil, že „beztrestnost Telegramu končí“. V této souvislosti jsou obzvlášť zajímavé výroky Pavla Durova z interview s moderátorem Tuckerem Carlsonem. Například jak se o něho zajímala FBI nebo jak mu chtěli přes jeho lidi instalovat do aplikace zadní vrátka.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.