Denik.cz 27.08.2024 07:11 Nový školní rok 2024/2025 přinese do školství několik změn. Do náplně učiva na základních, středních a vysokých školách zasáhnou minimálně. Hlavním tématem změn jsou především ekonomika a finance. A to jak na příjmové, tak výdajové straně. Zejména ředitelé čelí výzvě v podobě snížení takzvaných Phmaxů. Nadále je ve hře zvýšení tarifů, kterého se domáhají odbory. Rodiče někde čeká zvýšení poplatků za školní družinu a školku, nově jejich výši určuje zřizovatel. Část rodičů se domůže slevy nebo prominutí poplatku. V praxi také v září učitelé a žáci zasednou ve školách, které se přizpůsobily nové hygienické vyhlášce. Které změny ve školství přinese 1. září 2024, Deník shrnul v přehledu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.