Denik.cz 27.08.2024 07:11 Od 1. září 2024 nebudou muset rodiče, kteří pobírají přídavky na děti, platit školkovné. Po této úlevě dlouho volali odborníci na školní i sociální problematiku. Část dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí kvůli tomu do školky nechodila, podle odborníků ale právě pro ně je docházka do školky enormně důležitá. Předškolní vzdělávání má totiž vliv na jejich vzdělávací proces i v dalších letech. V Česku navíc roste počet dětí, které nedokončí školu. „Mezi lety 2009 a 2021 došlo v Česku k nárůstu předčasných odchodů o více než dvě procenta,“ říká předsedkyně organizace SOFA, vysokoškolská pedagožka a členka Vládního výboru pro práva dítěte Lenka Felcmanová.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.