ParlamentniListy.cz 27.08.2024 10:00 Německo dál řeší, co se bude dít po teroristickém útoku v Solingenu. Jedna z otázek je, zda se bude vůbec něco dít? Zda Německo změní přístup v imigrační politice? Dnes opoziční CDU/CSU volá, že je třeba zarazit nelegální migraci. Ale čísla říkají, že z Německa mělo být v první polovině tohoto roku deportováno více než 43 tisíc lidí. Ale deportováno bylo jen 11 tisíc lidí. Sociální demokratka Nancy Faeserová, sociální demokratka, chce dát víc pravomocí tajným službám, aby mohly tajně prohledávat byty. A Zelení chtějí zakazovat nošení nožů na veřejnosti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.