ParlamentniListy.cz 27.08.2024 15:00 „Copak my, kteří nejsme podporovatelé vlády, jsme proruské svině nebo mírně lépe řečeno odsouzeníhodní zkrachovalci? Tato dehumanizace společnosti s cílem jasně vymezit nepohodlné skupiny obyvatelstva, izolovat je a následně možná i zbavit občanských práv, mi připomíná období fašistické okupace nebo komunistického režimu. Je třeba se ptát: ‚Kam ve skutečnosti kráčíš, plukovníku Foltýne?‘ Ptát se ne jeho, to by za to ani nestálo, ale vlády, která takto komunikuje se svými občany…“ ptá se ke komentáři pro ParlamentníListy.cz lékař, primář a někdejší ředitel Fakultní Nemocnice Královské Vinohrady Marek Zeman.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.