ParlamentniListy.cz 28.08.2024 15:00 Soudní spor s Českou televizí dospěl do finále. Občan, který žaloval veřejnoprávní televizi za neoprávněné natáčení na soukromém pozemku, u soudu uspěl. Redakci to potvrdil jeho advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl. ČT musí zaplatit 50 tisíc korun a vystřihnout část reportáže z archivu. Rozsudek Městského soudu v Praze, jehož kompletní znění mají ParlamentníListy.cz k dispozici, zmiňuje i dvojí metr ČT, která z jedné strany vnikla na soukromý pozemek se zapnutou kamerou, ale aktivistu spolku Čeští elfové točila skrytě a s pozměněným hlasem, aby prý nečelil nenávisti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.