E15.cz - Technologie a média 28.08.2024 22:24  Nájemní bydlení v Česku zdražuje. A lepší už to nebude. Na realitním trhu přibývá investorů, kteří skupují byty, aby je mohli pronajímat a zhodnocovat tak svůj kapitál. Zdaleka to přitom nejsou už jen menší hráči směřující byty na platformy, jako je Airbnb, ale také fondy, developeři, či dokonce církev, jejíž význam na realitním trhu v příštích letech výrazně poroste. Jaká je budoucnost nájemního bydlení v Česku? A jaký je postoj státu? To a mnohem více rozebírají v dalším díle REcastu Miffek Thuong Ly a Adam Váchal.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.