Týden.cz - Auta 29.08.2024 10:03 Většina opatření, která mohou zefektivnit české školství, bude mít dopad v horizontu pěti, deseti, 20 let. Rozpočtu na příští rok se netýkají. ČTK to řekl Daniel Münich z think tanku IDEA při CERGE-EI. Kolik se nyní investuje do vzdělávání a zda se dělají potřebné reformy, podle něj ovlivňuje, jaký bude v budoucnu ekonomický růst v Česku. Podle odborníků z PAQ Research by se peníze na vzdělání měly zvýšit několika cestami, uvedl Václav Korbel. Patří mezi ně zvýšení rozpočtu školství i zvýšení motivace obcí a krajů, aby dávaly z veřejných rozpočtů více na vzdělávání.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.