E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 02.09.2024 19:10  Zatímco v mnoha jiných odvětvích, jako je třeba potravinářství či automomotive, jsme svědky výrazného zdražování, ceny domácích spotřebičů se drží na úrovni před rokem 1989. Ze statistik Sdružení evropských výrobců domácích spotřebičů APPLiA CZ navíc vyplývá, že u nejprodávanějšího typu pračky klesla cena za posledních 20 let na polovinu. O vývoji cen, povinné opravitelnosti či environmentální legislativě týkající se právě domácích spotřebičů jsme mluvili s generálním ředitelem sdružení Radkem Hacaperkou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.