ParlamentniListy.cz 04.09.2024 09:50 Předseda Pirátů a ministr pro místní rozvoj rozjel svůj boj za navýšení rozpočtu pro svůj resort. Politologové zkonstatovali, že na věc jdou Piráti špatně a že se nedočkají podpory koaličních stran. „To, že vyhrožují, že by nezvedli pro rozpočet ruku, to považuju za ukázku politické neprofesionality. Mnohem lépe se vyjednává, když se nevyhrožuje před kamerami,“ zaznělo. „Sedm miliard korun v rozpočtu Ministerstva pro místní rozvoj, jsou peníze, které už byly odsouhlaseny Evropskou unií a které jsou vázány milníky v národním plánu obnovy,“ hájí se Piráti. Politologové se zabývali i tím, zda Piráti bouchnou dveřmi a přejdou do opozice.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.