eXtra krása 04.09.2024 16:00 Pustili jste si první část 4. série Emily v Paříži na posezení a již netrpělivě vyhlížíte pokračování? Aby vám čekání na 12. září lépe uteklo, přinášíme vám pár zajímavostí z druhé části. Pozor, spoilery Protože v následujícím textu se budeme věnovat událostem, místům a postavám, které se objeví v druhé polovině čtvrté série, je na místě varování, že do čtení by se měli pouštět pouze ti z vás, kteří již první část 4. série viděli. Pokud jste ji neviděli a nevadí vám několik spoilerů, samozřejmě můžete ve čtení také pokračovat. Rekapitulace první části čtvrté řady V úvodu čtvrté série se potkáváme s Emily, která se v Paříži již poměrně zabydlela a zlepšila se také její znalost francouzštiny. Ovšem TikTokem se šíří video, které vytvořil bratr Camille a divákům v něm víceméně shrnuje dění třetí řady. A ano, je to ten bratr, se kterým si Emily užila krátký románek při návštěvě rodičů Camille. Problémy čekají na Emily ale také v její marketingové kanceláři. Ona a Alfie se totiž stali tváří nové reklamní kampaně jednoho z jejich klientů. Ovšem mezi nimi dvěma je již oficiálně konec. Emily a Gabriel konečně spolu Nakonec se na Emily usměje štěstí a konečně se oficiálně dává dohromady s Gabrielem. I navzdory tomu, že jejich vztah nebude snadný a vzhledem k tomu, že Camille a Gabriel čekají dítě. Závěrem posledního dílu první části ale zjišťujeme, že Camille těhotná není. Ale nic nenasvědčuje tomu, že by se to chystala sdělit také Gabrielovi. Kromě Emily se samozřejmě děj točí také okolo její nadřízené, kolegů a kamarádky Mindy. Sylvie se rozhodne čelit své minulosti a učinit nelehké rozhodnutí. A Mindy najde způsob, jak financovat přípravu kapely na blížící se Eurovizi. Co můžeme čekat v druhé polovině 4. série? Trailer na dalších pět dílů čtvrté řady je konečně venku a diváci... Čtěte více Příspěvek Emily míří z Paříže do Říma. Co přinese druhá část 4. série seriálu Emily in Paris? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.