Lascivní.cz - lascivně o sexuálních hrátkách, erotických pomůckách a vztazích 04.09.2024 16:31 Pokud jste ode mne četli některou z recenzí, tak víte, že jsem sissy čubička pro mého Pána. V dnešní recenzí se budu věnovat základnímu kousku mé výbavy, kterým je anální kolíček. Kolíček jsem dostala na každodenní trénink mé „kundičky“, abych byla schopna kdykoli umožnit do ní zasunout dildo nebo skutečný penis. Od Pána jsem kromě kolíčku Článek Anální kolík Speartip od Sexy Elephanta = trénink zadečku dychtivé čubičky je celý k přečtení na Lascivní.cz. Přečtěte si také: Roztáhněte svůj zadeček análním kolíčkem Feelztoys Vito – RECENZE Kde udělali soudruzi chybu? RECENZE Lovetoy análního dilda Duo Svítící anální kolík? RECENZE „světlušky“ Pink Grapnel

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.