ParlamentniListy.cz 05.09.2024 01:10 Premiér Petr Fiala odmítá kritiku navrženého státního rozpočtu se schodkem 231 miliard korun. Podle mnohých je schodek příliš vysoký, podle jiných by naopak Fialova vláda měla přidat peníze státním zaměstnancům, jak požadují odbory. „Jako já bych chtěl mít vyrovnaný rozpočet, ale to by se v té zemi nesmělo dít to, co se tu dělo,“ uvedl Fiala v rozhovoru pro E15 a dodal, že peníze na zvyšování platů podle požadavků odborů ve státní kase jednoduše nejsou, a zadlužení by se tak ještě navýšilo. „Kecal z Prodané nevěsty,“ komentují jeho slova lidé.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.