ParlamentniListy.cz 06.09.2024 13:01 Při kontrolách v rámci celého Jihočeského kraje na různých provozovnách zjistili příslušníci oddělení Dohledu nad subjekty Celního úřadu pro Jihočeský kraj od června do srpna celkem 76 krabiček cigaret, tedy 1 250 kusů cigaret s neplatnou tabákovou nálepkou, dále 152 kusů zahřívaných tabákových výrobků značených neplatnou tabákovou nálepkou a 27 kusů těchto výrobků bez jakékoli tabákové nálepky. Rovněž zajistili celkem 1 400 kusů cigaret nabízených prodejci prostřednictvím webové inzerce Bazoš.cz. Počátkem června v provozovně v Týně nad Vltavou zadrželi 5 technických zařízení a související finanční hotovost. Tak by se ve stručnosti dala shrnout letní činnost jihočeských celníků.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.