ParlamentniListy.cz 09.09.2024 10:11 Ukrajinský politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě, věnující se novým důkazům a vyšetřování kolem masakru na kyjevském Majdanu v únoru 2014, uvádí, že se má „nade vší pochybnost“ ukazovat, že za tehdejší střelbou do lidí na prozápadních protestech mají údajně stát odstřelovači organizovaní ukrajinskými oligarchy a krajní pravicí. Většinu protestujících dle něj nezmasakrovala speciální jednotka Berkut na příkaz tehdejšího prezidenta Viktora Janukovyče, nýbrž najatí střelci na příkaz zejména části krajně pravicových vrcholných představitelů Majdanu. V dosud známých skutečnostech o Euromajdanu toho podle něj dost nehraje.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.