E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 09.09.2024 16:40  Bude to z nemalé části hlasování o známce na stupnici jedna až pět pro vládu Petra Fialy, na němž vydělá opozice v čele svhnutím ANO. Ztráta bodů pro nejhlasitějšího kritika kabinetu se neočekává, naopak by si měl polepšit. Poslední na pásce nezůstanou ani menší hráči. Další body může nasbírat formace Stačilo! komunistické lídryně Kateřiny Konečné. Úspěch z eurovoleb, v nichž těžila z jedné celostátní kandidátky a jednoho hlavního tématu, ale s největší pravděpodobností nezopakuje. Politologové odhadují, že z řad SPD, Stačilo! a Přísahy vzejde minimálně jeden poražený. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.