E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 10.09.2024 08:10  Vláda plánuje výrazně zvětšit čipový průmysl v Česku. Do konce roku 2029 by například ráda navýšila domácí produkci polovodičových komponent o 300 procent a zvýšila počet pracovníků v oboru na devět tisíc. Export polovodičových technologií by se měl zdvojnásobit a na výzkum a vývoj včetně návrhu čipů by mělo jít 300 milionů ročně. Ještě letos by se také mělo ze státního rozpočtu zajistit 20 miliard pro strategické investice pro roku 2025 až 2027 související s evropským chips actem. Vyplývá to z chystané Národní polovodičové strategie, jejíž aktuální znění má e15 k dispozici.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.