E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 10.09.2024 12:51  Říká se mu druhé kolo krajských voleb. S kartami, které dostaly od voličů, si strany sednou ke stolu a začnou licitovat. O tom, kdo nakonec sestaví regionální vládu v čele se svým hejtmanem, přitom nerozhoduje jen volební zisk. Ten může, ale také nemusí být vstupenkou do partie, v níž se střetávají osobní vztahy, schopnost kompromisu a politické zájmy. Často se stává, jak se v předminulém i minulém klání o regiony přesvědčilo hnutí ANO, že volební vítěz z tohoto druhého kola úplně vypadne. Redakce e15 vybrala tři největší kraje, kde se volí, a popsala místní politickou situaci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.