ParlamentniListy.cz 13.09.2024 19:11 Kdysi to byli společníci jedné z největších hazardních firem v České republice. Jejich vzájemné neshody však vyústily v deset let trvající soudní tahanice, ve kterých se snaží podnikatel Pavel Buráň prokázat, že byl svým společníkem Jaroslavem Novotným unesen a donucen podepsat dokumenty, které ho měly ekonomicky zruinovat. Jenže soudy nakonec dospěly k tomu, že i přes původní dva odsuzující verdikty nakonec Novotného pravomocně zprostily viny. Jenže celou kauzu provází řada kontroverzí, o kterých ParlamentíListy.cz již několikrát informovaly. „Nehledám arbitra, který by se přiklonil na jednu nebo druhou stranu. Důkazů o zločinech Novotných a jejich přisluhovačů je v tom spise více než dost,“ tvrdí Pavel Buráň v rozhovoru, ve kterém jsme chtěli znát odpovědi na několik zajímavých detailů celého případu. Stejný prostor jsme opakovaně nabízeli také Jaroslavu Novotnému, který však s redakcí odmítá komunikovat.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.