E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 14.09.2024 05:41  Ze sto padesáti tisíc kusů polymerových těl moderních ručních granátů až na dvojnásobek se chystá rozšířit výrobu společnost Colt CZ Defence Solutions. Cílem jsou strategické dodávky pro dlouholetého partnera české firmy, kterým je rakouský závod Rheinmetall Waffe Munition Arges spadající pod německého zbrojního obra. Na spolupráci, která by se mohla rozběhnout už v blízké době, by vydělaly další tuzemské podniky. Plán ale nepočítá s větším využitím areálu ministerstva obrany ve Vrběticích, kde se nyní granáty kompletují. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.