ParlamentniListy.cz 14.09.2024 20:11 VIDLÁKŮV TÝDEN „Před sto lety se narovnávaly řeky, ale také se stavěly přehrady. Tak nějak zároveň. Stavěla se sídliště, odváděla se voda ze střech, ale také se stavěl Orlík nebo Mušovská jezera. Před třiceti roky jsme si řekli, že přehrady jsou fůůůj a děláme jen tu jednu půlku pokroku – betonujeme krajinu. A jde nám to, panečku... od roku 89 jsme zvládli utužit, zabetonovat a ‚zkultivovat‘ plochu odpovídající povodí řeky Ohře,“ říká bloger Daniel Sterzik alias Vidlák. S aktivitou vody ale zároveň vzrůstá i aktivita politiků. Kdo se na katastrofě spíše politicky přiživuje, a kdo opravdu pomáhá?

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.