ParlamentniListy.cz 17.09.2024 22:53 Hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba , který obhajuje post hejtmana v nadcházejících volbách, si rýpl do svých koaličních kolegů. „Já nemám rád ten většinový systém, někdo má 5,1 procenta, sotva tam proleze, ale pak přinese hlasy, bez kterých se žádné hlasování neobejde,“ uvedl Kuba s tím, že podobně vnímá i koalici SPOLU. „Já to nemám rád, ty kandidátky, kde kandidují všichni společně, mně to připadá jako strach, že sami bychom se tam nedostali,“ vysvětloval, proč v Jihočeském kraji kandiduje ODS samostatně.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.