ParlamentniListy.cz 18.09.2024 13:41 Prominentní španělská transaktivistická organizace předložila návrh legislativy, která by transgender lidem zaručovala po dosažení věku 65 let penzi v průměrné výši bez ohledu na to, zda takový člověk celoživotně platil sociální pojištění. Zároveň je v návrhu legislativy řešena otázka přednostního přístupu k veřejnému bydlení pro transosoby a programům podpory bydlení. Legislativa se nazývá „zákon o transpaměti“. Organizace chce, aby její návrh byl kolektivní iniciativou „celého spektra stran, které hájí prosazování práv trans a LGTBIQ populace, kde jediným úsilím je sociální a historická spravedlnost“. Kromě dvou španělských pravicových stran se k jednání o návrhu nové legislativy sešly s aktivisty všechny parlamentní strany.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.