Týden.cz - Auta 19.09.2024 07:30 Velký sklad s řízenými střelami, naváděnými bombami a dělostřeleckou municí dnes podle Kyjeva úspěšně zasáhly ukrajinské drony ve městě hluboko v ruském týlu. Média informovala o rozsáhlém požáru ve městě Toropec v ruské Tverské oblasti a videozáběry z místa ukázaly silné exploze, které zaznamenaly i seismologické stanice. Ruské úřady část města na určitou dobu evakuovaly. Nejméně 13 raněných muselo být hospitalizováno, uvedlo odpoledne ruské ministerstvo zdravotnictví. Ukrajinskou akci večer ocenil prezident Volodymyr Zelenskyj.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.