Týden.cz - Auta 22.09.2024 15:50 Americké ministerstvo zahraničí v sobotu opět vyzvalo občany Spojených států, aby opustili Libanon, dokud jsou stále k dispozici komerční lety, informují světové agentury. Děje se tak na pozadí eskalace bojů mezi Izraelem a libanonským militantním hnutím Hizballáh. Izraelská armáda uvedla, že v průběhu soboty v Libanonu zasáhla přes 400 cílů spojených s Hizballáhem. V noci na dnešek se v severním Izraeli rozezněly sirény varující před raketovým útokem, podle serveru The Times of Israel bylo slyšet, jak útok odráží izraelský systém protivzdušné obrany. Podle izraelské zdravotnické služby byl lehce zraněn muž ve věku kolem 60 let.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.