Týden.cz - Auta 24.09.2024 13:03 Zelená transformace českého průmyslu nemůže být podle ministra životního prostředí Petra Hladíka financována pouze z dotací. Je nutné si uvědomit, že Česko nezajistí vyšší hrubý domácí produkt , zaměstnanost a efektivitu práce, když neinvestuje a nemodernizuje celé odvětví, řekl dnes Hladík na konferenci Green Deal Summit Prague. Vystoupili na ní také zástupci průmyslu, energetiky a evropští politici. Před začátkem konference u vchodu protestovali ekologové. Požadovali, aby se namísto proslovů na konferenci o udržitelnosti soustředila pozornost na skutečná řešení.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.