Týden.cz - Auta 24.09.2024 18:02 Krajský soud v Brně dnes čtením listinných důkazů a výslechem svědka pokračoval v projednávání obžaloby na Roberta Litteru, který podle státního zástupce vyvedl ze Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR za 13 let podvodně téměř 23 milionů korun. Nechal si proplácet neexistující převozy pacientů. Muž vinu zcela popírá. Peníze z pojišťovny plynuly v letech 2007 až 2020, obžalovaný uvedl, že si ničeho nebyl vědom až do podzimu 2021, kdy musel z pojišťovny odejít. Řekl to v přípravném řízení, jehož záznam soudce dříve přečetl.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.