Týden.cz - Auta 24.09.2024 18:02 Ke zpřísnění zbraňové legislativy vyzývá iniciativa Všem, kdo nejsou lhostejní, omezit by se podle jejích zástupců měl přístup k poloautomatickým útočným puškám a k tlumičům. Zároveň by se podle nich měla pro nabývání zbraní prošetřovat psychická způsobilost, periodicky opakovat by se měly například psychotesty. Iniciativa chce přesvědčit politiky o potřebě účinné změny zákonů v reakci na prosincovou střelbu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy , kde její student zabil 14 lidí, 25 zranil a následně zastřelil i sebe. Záměr iniciativy dnes v Praze novinářům představili její zástupci. Sdružuje například některé studenty a učitelé z FF UK i některé pozůstalé po obětech prosincové tragédie.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.