E15.cz - Auto, moto 25.09.2024 14:20  Automobilový průmysl Německa zasáhne velmi silné zemětřesení. Očekávají ho manažeři dvou set velkých dodavatelských firem z automobilového průmyslu, strojírenství, maloobchodu a spotřebního zboží. Ti odpovídali v aktuálně zveřejněném průzkumu Institutu pro výzkum trhu Verian pro poradenskou společnost FTI-Andersch. Šetření, které proběhlo ve druhém letošním čtvrtletí, se mohli zúčastnit jen zástupci podniků, které dosahují obratu přinejmenším padesát milionů eur. Čtvrtina dotazovaných firem nicméně ročně vydělává přes půl miliardy eur, zhruba 12,5 miliardy korun. Dohlednou budoucnost automobilového průmyslu Německa, který loni utržil přes 564 miliard eur a na kterém závisí dodavatelé dílů z „celé“ Evropy, nevidí vůbec dobře.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.