E15.cz - Auto, moto 26.09.2024 19:30  Dlouhé roky nebyly emoce v koncernu Volkswagen rozjitřené tak jako nyní. Vedení automobilky v čele s Oliverem Blumem hodlá ušetřit miliardy eur, chce proto uzavřít některý nebo některé závody v Německu, poprvé v historii. Jeden z nejvýznamnějších zaměstnavatelů ve spolkové republice také plánuje rozsáhlé propouštění, spekuluje se o zrušení až třiceti tisíc pracovních míst. Výrobní síť v Německu je obrovská a zahrnuje deset závodů na produkci automobilů i komponent ve spolkových zemích Dolní Sasko, Hesensko a Sasko. Které továrny může Volkswagen zavřít či zmenšit a co by tím získal? Přinášíme velký přehled.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.