E15.cz - Auto, moto 29.09.2024 05:41  Americký podnikatel Ray Anderson v devadesátých letech přišel s mimořádně ambiciózní vizí udržitelného podniku. Setkal se ale s nepochopením a skepsí. Významu slova udržitelnost tehdy rozuměl jen málokdo. Dnes jím založená firma Interface produkuje o 96 procent méně emisí než v roce 1994, výrobu přizpůsobila tomu, jak funguje příroda, a předává inspiraci podnikům po celém světě. Na pozvání české společnosti ProInterier zavítali zástupci Interface do Prahy. Svůj příběh představili prostřednictvím dokumentu Beyond Zero, který se českému publiku promítal teprve podruhé.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.