Týden.cz - Auta 01.10.2024 01:00 Prezident Petr Pavel akceptuje návrh na odvolání končícího předsedy Pirátů Ivana Bartoše z funkce vicepremiéra a ministra pro místní rozvoj. Další dva ministři Pirátů by měli podat demisi, pokud dnes členové strany odhlasují odchod z vlády. Bartoš to řekl novinářům po dnešním jednání s Pavlem na Pražském hradě. Vicepremiér a předseda lidovců Marian Jurečka by preferoval, aby ministr zahraničí Jan Lipavský zůstal ve vládě jako nestranický odborník. Post ministra pro legislativu, který nyní za Piráty zastává Michal Šalomoun, by podle předsedkyně vládní TOP 09 Markéty Pekarové Adamové zůstal neobsazený.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.