E15.cz - Auto, moto 06.10.2024 16:10  Budoucího ministra pro místní rozvoj čeká už tento týden, po pondělním setkání s prezidentem a úterním jmenování do funkce, stěhování do Prahy. To bude ale to nejmenší. Končící hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek se bude muset rychle seznámit se složitým rezortem, který je ve složité situaci, a to jen rok před koncem volebního období vlády. Čeká ho několik velkých úkolů, na něž přitom ministerstvo zřejmě nedostane v příštím roce dost peněz. V jeho prospěch mluví jak manažerská, tak politická zkušenost.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.