E15.cz - Auto, moto 08.10.2024 13:51  Vedle problémové digitalizace stavebního řízení se nový ministr pro místní rozvoj Petr Kulhánek  musí urgentně věnovat vytvoření komplexní strategie obnovy území po povodních a rozhýbání bytové výstavby. Priority včetně přípravy nového evropského programového období vyjmenoval premiér Petr Fiala na tiskové konferenci po uvedení ministra do funkce. Končícímu hejtmanovi Karlovarského kraje popřál do nové role, aby úřad co nejdříve přešel z krizového do standardního režimu. Komunální politik s dlouholetými zkušenostmi z krajské politiky má podle předsedy vlády zkušenosti na to, aby složitou situaci zvládl.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.