E15.cz - Auto, moto 09.10.2024 00:10  V Mekku elektromobilů se proměnilo úterní Brno. „Běžně jich potkám za den na silnici tak pět. Vidíte tamtu teslu? To už je dnes tak padesátá,“ říká autorovi textu taxikář na cestě mezi hlavním nádražím a brněnskými veletrhy. Právě sem mají posádky elektrovozů nejrůznějších značek namířeno – na mezinárodní strojírenský veletrh. S tradiční akcí, na které se v úterý střetli čelní zástupci české politické a byznysové scény, toho ale mají elektromobily společného mnohem více. Jsou jedním z nejviditelnějších příkladů, jak oslabuje konkurenceschopnost Evropy i Česka, ať už jde o baterie, nebo o software. Takové bylo i hlavní téma sněmu Svazu průmyslu a dopravy, kterého se zúčastnil mimo jiné premiér a někteří ministři.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.