E15.cz - Auto, moto 11.10.2024 06:00  Farmacie, chemie, ocelářství a mnoho dalších oborů. Evropský průmysl doplácí na drahé energie a ztrácí konkurenceschopnost vůči Spojeným státům i Číně. Pod zvlášť silným tlakem je automobilový průmysl. Automobilky se už příští rok dostanou do kleští, stávající emisní cíle je nutí dál stlačovat produkci CO2, prodeje elektromobilů však klesají. Pokud si automobilová lobby narychlo nevynutí změnu legislativy, bude si muset vybrat: buď zaplatí miliardy eur na pokutách, emisních povolenkách nebo na ušlém zisku. „Rozdíl očekávání vůči reálným prodejům je někdy až čtyřicet procent. Indikace navíc ukazují, že se to ani v příštím roce nijak zvlášť nezlepší,“ říká Martin Jahn, prezident Sdružení automobilového průmyslu a člen představenstva Škody Auto.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.