E15.cz - Auto, moto 11.10.2024 06:00  Izrael měl bezprostředně po brutálním útoku Hamásu na své pohraničí podporu mezinárodní komunity. Pak se ale proti němu obrátil celý svět, tvrdí bývalá šéfka izraelské diplomacie Cipi Livniová na úvod druhého ročníku konference SHIFTS, kterou pořádala e15. Izrael v tomto konfliktu není nepřítelem, podle političky jen brání právo na svou existenci, které je ohroženo, dokud bude Hamás existovat. Skutečnou hrozbou pro celý region je v tuto chvíli Írán, podporovaný Moskvou. Podle Livniové je třeba, aby se Teheránu společně s Izraelem postavil i zbytek světa. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.