E15.cz - Auto, moto 14.10.2024 07:20  Téměř soustavné globální prodlužování délky života je samo o sobě pozitivním ukazatelem. Prakticky po celém světě je však provázeno klesající porodností, což způsobuje dramatické změny ve věkových pyramidách. Obyvatelstvo Evropské unie stárne tak rychlým tempem, že se demografické změny stávají jednou z největších socioekonomických výzev bloku. Neustálé zvyšování důchodového věku je nepopulární a v některých zemích vyvolává protesty. Jednotlivé státy i odborníci proto hledají i další cesty, jak zajistit důstojné stáří unijních občanů.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.