SKOLENI-KURZY.EU - nové kurzy [CZ] 22.10.2024 05:42  Získáte ucelené teoretické informace související s Gender Pay Gap, včetně praktického výkladu a dopadu pro zaměstnavatele v České republice. Bude prakticky prezentován i systém LOGIB. * 1. Co je to Gender Pay Gap, co říkají data a kde vzniká „nerovnost- 2. Co obsahuje Směrnice Evropského parlamentu a Rady EU 2023 - 970 – praktický výklad klíčových ustanovení 3. Teorie x praxe x metodika EU 4. Benefity ve vztahu GPG 5. Transpozice v českého práva 6. Návrat z MD - RD x GPG 7. Role odborů x GPG 8. LOGIB, reporting a principy systému odměňování praktický výklad – případová studie praktická část 9. Panelová diskuse Odpovědi na dotazy. ...1. VOX s.r.o.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.