Sport

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

ONLINE: Norsko - Česko 0:1. Červenka oslavuje jubileum vstřeleným gólem

11.05.2024 20:31 Po necelém dni se opět vrhají do akce. Čeští hokejisté zakončují sobotní program domácího světového šampionátu duelem proti Norsku. Po těsném úvodním vítězství 1:0 v nájezdech nad Finy se pokusí přidat výhru i proti druhému severskému soupeři. Přednost v brance tentokrát dostává Petr Mrázek, dvousté reprezentační utkání čeká kapitána Romana Červenku. Jak se národnímu týmu vede, můžete sledovat v podrobné online reportáži.

Vyškov i Táborsko mají baráž o první ligu jistou, Kroměříž sestupuje

11.05.2024 20:31 Fotbalisté Vyškova a Táborska mají jistotu, že si zahrají nejhůře baráž o nejvyšší soutěž. Oba celky v redukovaném pořadí bez B-týmů, které do boje o postup mezi elitu zasáhnout nemohou, neskončí hůře než třetí. Definitivu sestupu má po remíze 1:1 s Chrudimí nováček soutěže z Kroměříže. Stejným výsledkem se ve 28. kole druhé ligy rozešly i Příbram v záchranářském duelu s Jihlavou a Líšeň v brněnském derby se Zbrojovkou.

Sparta - Slavia 0:0, derby vládli brankáři, domácí hráli dlouho v deseti

11.05.2024 20:31 Ani v druhém jarním ligovém derby branka nepadla. A stejně jako v březnu Sparta dohrávala v deseti. Slávističtí fotbalisté však víc než třicet minut hry v přesile nevyužili, přestože si vypracovali dvě šance. Sparta mohla rozhodnout v první půli, i ona však narazila na skvělého brankáře soupeře. Tři kola před koncem sezony tak v tabulce dál zůstává rozdíl mezi oběma rivaly čtyři body. Spartě k obhajobě titulu stačí dvě výhry.

Vondroušová ani Nosková osmifinále v Římě nevybojovaly, skončil i Nadal

11.05.2024 20:31 Markéta Vondroušová ani Linda Nosková na antuce v Římě do osmifinále nepostoupily. Světová šestka Vondroušová podlehla ve 3. kole rumunské tenistce Soraně Cirsteaové 6:7, 3:6, Nosková prohrála se sedmou nasazenou Číňankou Čeng Čchin-wen 6:3, 1:6, 2:6.

Hanzlíčková ani Varga v olympijské Paříži zápasit nebudou

11.05.2024 20:31 Česká zápasnická jednička Adéla Hanzlíčková si účast na olympijských hrách v Paříži nevybojovala. Bronzová medailistka z letošního mistrovství Evropy neuspěla na světovém kvalifikačním turnaji v boji o tři zbylá místa ve váze do 68 kilogramů. V Istanbulu vyhrála dva zápasy, k účasti v Paříži potřebovala ještě dvě vítězství.

Koubek: Šulcův odchod? Jedině top pětka. Když někdo přijde, poblahopřeju

11.05.2024 20:31 Možná byl v posledních minutách trochu nervózní. Nakonec ale jeho svěřenci zvládli utkání strhnout na svou stranu, zejména díky hattricku záložníka Pavla Šulce. Plzeňští fotbalisté porazili ve druhém kole ligové skupiny o titul Slovácko 4:2. „Udělali jsme spoustu změn a Slovácko dobře napadalo. Ve druhém poločase jsme měli převahu a jsme rádi, že se konec utkání takhle povedlo,“ hodnotil průběh duelu spokojený domácí trenér Miroslav Koubek.

Naše plány vyšly skvěle, pochvaloval si Karafiát těsnou výhru v Ostravě

11.05.2024 20:31 Jediná vydařená akce už ve druhé minutě poslala fotbalisty Mladé Boleslavi na čtvrté místo první ligy. Andrej Kadlec vysunul Antonína Vaníčka, po jehož přihrávce a souboji Júsufa Hilála s domácím Jiřím Boulou skončil míč v brance. „Je to skvělé, jsme z výsledku nadšení,“ prohlásil mladoboleslavský kapitán Ondřej Karafiát po těsném vítězství 1:0 na ostravském Baníku.

Mostecké házenkářky si v prvním finále vybudovaly pětigólový náskok

11.05.2024 20:31 Mostecké házenkářky zvítězily v prvním finálovém utkání českého play off interligy v hale Kynžvartu 25:20 a po loňském stříbru vykročily za desátým mistrovským titulem.

Třetí medaile v sezoně. Přívratský byl v Baku třetí v třípolohové střelbě

11.05.2024 20:31 V olympijské sezoně nabírá Jiří Přívratský vynikající formu, v sobotu obsadil na Světovém poháru v Baku třetí místo v třípolohové střelbě z libovolné malorážky. Český reprezentant po čtvrtečním čtvrtém místě tentokrát dosáhl na pódium, od druhé příčky jej dělily jen čtyři desetiny bodu. V pohárovém seriálu třiadvacetiletý český Střelec roku 2023 získal letos třetí medaili po triumfech z Káhiry v třípolohové střelbě a Granady v disciplíně vzduchová puška.

OBRAZEM: Už jsi měl vyhrát čtyři derby. Fandové Slavie pochodovali na Letnou

11.05.2024 20:31 Ze Staroměstského náměstí za doprovodu policie až na stadion na Letné. Touto cestou se v sobotu brzy odpoledne vydaly stovky fanoušků pražské Slavie, chystaly se na večerní derby se Spartou v nadstavbové části fotbalové ligy. Podívejte se, jak jejich putování zachytil fotoreportér vydavatelství MAFRA Tomáš Krist.

Plzeň - Slovácko 4:2, hosté drželi remízu, pak udeřil třígólový Šulc

11.05.2024 18:00 Aby si ještě udrželi naději na evropské poháry, potřebovali bodovat. Fotbalisté Slovácka ve druhém nadstavbovém kole ligové skupiny o titul proti třetí Plzni dlouho drželi remízu, nakonec ale padli 2:4. Hosté ve druhé půli sice srovnali díky penaltě za Řezníkovu hru rukou, v nastavení zápasu ale horní končetinou ve vápně zahrál i Hofmann a ze druhého pokutového kopu rozhodl Šulc. Ten poté přidal do prázdné brány i svůj třetí gól a osamostatnil se na čele tabulky střelců.

Baník - Ml. Boleslav 0:1, další ztráta. O domácí porážce rozhodl vlastní gól

11.05.2024 18:00 Pátá ztráta v řadě. Fotbalisté ostravského Baníku nezvládli klíčový souboj o čtvrté místo a s Mladou Boleslaví padli ve druhém nadstavbovém kole ligové skupiny o titul 0:1. Jediný gól zápasu vsítil smolně domácí Boula, který si srazil prudký centr do vlastní brány. Hosté tak poskočili na čtvrtou příčku v tabulce.

ONLINE: Sparta - Slavia 0:0, hosty drží Staněk. Wiesner dorážel zblízka

11.05.2024 18:00 Zápas, který významným způsobem ovlivní boj o titul. Pokud ve druhém kole ligové nadstavbové skupiny zvítězí sparťanští fotbalisté, mohou už v dalším dějství slavit. Slávisté musejí dotahovat čtyřbodové manko a na hřišti rivala potřebují bodovat. Utkání sledujte od 17:30 v podrobné online reportáži.

OBRAZEM: Už jsi měl vyhrát čtyři derby. Fandové Slavie pochodovali na Letnou

11.05.2024 18:00 Ze Staroměstského náměstí za doprovodu policie až na stadion na Letné. Touto cestou se v sobotu brzy odpoledne vydaly stovky fanoušků pražské Slavie, chystaly se na večerní derby se Spartou v nadstavbové části fotbalové ligy. Podívejte se, jak jejich putování zachytil fotoreportér vydavatelství MAFRA Tomáš Krist.

ONLINE: City porazili Fulham a jdou do čela. V akci West Ham, Souček skóruje

11.05.2024 18:00 Fotbalisté Manchesteru City zvítězili na hřišti Fulhamu 4:0 a přinejmenším do neděle se vyhoupli do čela tabulky anglické ligy. Největší zásluhu na tom měl chorvatský obránce Joško Gvardiol, autor dvou branek. Ve zbytku 37. kola jsou v akci i oba čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal, kteří s West Hamem hrají proti Lutonu. Utkání sledujte v podrobné online reportáži od 16 hodin.

Zlínský brankář Dostál před zápasem v Karviné: V týmu vidím obrovské odhodlání

11.05.2024 12:50 Před rokem vychytal fotbalistům Zlína prvoligovou příslušnost minutu po dvanácté v baráži, letos čelí Stanislav Dostál sestupové hrozbě znovu.

Koubek sbírá v bundeslize prohry, jeho Augsburg nestačil na Stuttgart

11.05.2024 01:10 Brankář Tomáš Koubek utrpěl i při druhém startu v této sezoně německé fotbalové ligy porážku. Augsburg podlehl doma v předposledním kole 0:1 Stuttgartu, který se posunul v tabulce minimálně do neděle na druhé místo před Bayern Mnichov.

Ahoj, tady Kylian. Mbappé oznámil odchod z PSG, blíží se přesun do Realu?

11.05.2024 01:10 Šestileté spojení, které posledních několik přestupových období provázela nervózní očekávání, definitivně skončí. Kylian Mbappé ve videovzkazu fanouškům oznámil, že v létě odejde z francouzského Paris St. Germain. Čeká ho další krok, španělská média dlouhodobě informují o dohodě s Realem Madrid. „Je v tom hodně emocí a vzpomínek. Ale v neděli odehraju poslední domácí zápas,“ svěřil se fotbalista v pátek večer.

Dvakrát bankrot, teď Serie A? Proměnu italského Coma řídí i Fábregas s Henrym

10.05.2024 15:10 Malebné městečko, azurové jezero, vila George Clooneyho a taky fotbalový klub, který může už v pátek večer oslavit postup do první ligy. Italské Como doteď přitahovalo spíš pozornost zahraničních turistů než sportovních fanoušků. To se ale postupně mění a zásluhu na tom mají i VIP investoři Cesc Fábregas s Thierrym Henrym.

Gól ze hry jako vzácnost, rozhodnou derby standardky? Slavia se chce poučit

10.05.2024 15:10 Málokdo si vybaví, že gól přímo ze hry padl v ligovém derby naposledy loni v květnu po hlavičce slávisty Tecla. Od té doby střelci pálí výhradně z penalt, což je před blížícím se nadstavbovým soubojem Sparty a Slavie na Letné jen jedna z mnoha statistických zajímavostí. Budou v sobotu opět dominovat standardní situace?

Polský talent zazářil proti Lotyšsku, k bodu pomohl outsiderovi dvěma góly

11.05.2024 21:00 Když naskočil poprvé do extraligy, dal tehdy sedmnáctiletý Krzysztof Macias za Vítkovice gól v Třinci. Teď, tři dny před dvacátými narozeninami, pomohl dvěma brankami na mistrovství světa Polsku k senzačnímu bodu proti Lotyšsku. Outsideři sice prohráli 4:5 v prodloužení, ale i jeden bod z prvního zápasu znamená pro nováčky v elitní divizi mnoho.

ONLINE: Norsko - Česko 3:2. Divoká třetina, na chyby reaguje opět Červenka

11.05.2024 21:00 Po necelém dni se opět vrhají do akce. Čeští hokejisté zakončují sobotní program domácího světového šampionátu duelem proti Norsku. Po těsném úvodním vítězství 1:0 v nájezdech nad Finy se pokusí přidat výhru i proti druhému severskému soupeři. Přednost v brance tentokrát dostává Petr Mrázek. Dvousté reprezentační utkání hraje kapitán Roman Červenka, který také otevřel skóre utkání. To můžete sledovat v podrobné online reportáži.

Bedard dvěma góly pomohl k výhře Kanadě, chystají se Dánové a Rakousko

11.05.2024 15:03 Mistrovství světa pokračuje druhým dnem, tradiční víkendový program obstarávají tři zápasy každé skupiny. Favorité z Kanady díky dvěma trefám Connora Bedarda udolali 4:2 Velkou Británii. Než se do hry opět dostane český národní tým vstoupí do turnaje také hokejisté Rakouska a Dánska. Duel můžete sledovat prostřednictvím online reportáže.

Kazachstán přehrál Francii. V Ostravě se těší na Poláky, pak hrají i USA

11.05.2024 15:03 Druhý hrací den hokejového šampionátu nabízí v ostravské skupině B hned tři duely. Kazachstán na úvod porazil 3:1 Francii, následně se od 16.20 poprvé představí Poláci, kteří hrají s Lotyši. Program zakončí ve 20.20 střetnutí Spojených států a Německa. Zápasy sledujeme prostřednictvím podrobných online reportáží.

Navrátilec a stálice. Čechy otestují čtyřicátníci, kteří mají co nabídnout

11.05.2024 15:03 Ve čtyřiceti letech jsou nejzkušenějšími hráči svých reprezentací, oba pamatují minulý hokejový šampionát v Česku, krátce spolu soupeřili ve švýcarské lize, v pátek zase poměřili síly na mistrovství světa v Praze. A nyní se velezkušení Nor Patrick Thoresen a Švýcar Andres Ambühl představí v krátkém sledu proti svěřencům Radima Rulíka.

Hadamczika při zahájení mistrovství vypískali, problémy měl i s mikrofonem

11.05.2024 15:03 Na rozdíl od českých hokejistů nezažil ideální start domácího šampionátu svazový šéf Alois Hadamczik. Před vyprodaným duelem s Finskem narušil jeho proslov nefunkční mikrofon i pískot diváků, kteří krátce předtím bouřlivě přivítali Jaromíra Jágra ve společnosti maskotů Boba a Bobka.

Kulich ani Smejkal národní tým neposílí. Nemají zkušenosti z MS, řekl Nedvěd

11.05.2024 15:03 Jejich týmy v noci na sobotu vypadly z play off farmářské AHL. Nikdo ale ze čtveřice útočníků Jiří Kulich, Lukáš Rousek, Jiří Smejkal a Adam Klapka českou reprezentaci na hokejovém mistrovství světa neposílí. „Přemýšleli jsme o Smejkym, kdyby se mohl připojit dřív, ale bohužel,“ řekl generální manažer Petr Nedvěd po dobrovolném rozbruslení.

Výborný: Kdo nezvládá tlak, ať nároďák vynechá! Na Rulíka stres nedolehne

11.05.2024 15:03 V roce 2005 se David Výborný coby český kapitán laskal s trofejí pro mistry světa jako první. Zahrál si hned na dvanácti světových šampionátech, na nichž posbíral pět zlatých, jednu stříbrnou a dvě bronzové medaile, což z něj v tomhle ohledu dělá nejúspěšnějšího českého hokejistu historie.

Zbabělé, je jako neřízená střela. Finové tepou Gudase, atmosféru naopak chválí

11.05.2024 15:03 Ví se o něm, že hraje na hraně pravidel. Občas si počíná i lehce za ní. Radko Gudas je zkrátka na ledě cítit, o čemž se v pátečním duelu na mistrovství světa v hokeji přesvědčil i první český soupeř. Finská média si po prohře 0:1 na samostatné nájezdy na největšího tvrďáka z řad národního týmu postěžovala.

Skvělý Dostál, chybějící góly nevadily. Čtenáři chválí hokejisty za úvodní výkon

11.05.2024 15:03 Čtenáři iDNES.cz zhodnotili představení českých hokejistů v úvodním duelu domácího šampionátu proti Finsku mimořádně příznivě. Nejvíce se jim podle očekávání líbil brankář Lukáš Dostál, jenž za vychytanou nulu i nájezdy obdržel takřka samé jedničky . Naopak na opačné škále viděli Dominika Kubalíka s Matějem Stránským.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Nejsou dostupné aktuálně žádné články.

Čeští hokejisté po Finech udolali i Nory, po obratu z 1:3 vyhráli 6:3

11.05.2024 22:52 Praha - Čeští hokejisté vyhráli i druhý zápas na mistrovství světa, když v utkání základní skupiny A v Praze zdolali po obratu Norsko 6:3. Navázali tak na úvodní vítězství 1:0 po samostatných nájezdech...

Boloňa po výhře v Neapoli 2:0 má blízko do Ligy mistrů

11.05.2024 22:52 Řím - Fotbalisté Boloni vyhráli v 36. kole italské ligy v Neapoli 2:0 a na třetím místě neúplné tabulky mají poprvé na dosah účast v Lize mistrů. Vedou si nejlépe od roku 1964, kdy naposledy získali...

Portugalskou rallye vede Ogier před Tänakem, Rovanperä havaroval

11.05.2024 22:52 Matosinhos - Portugalskou rallye vede před závěrečným dnem Sébastien Ogier. Osminásobný mistr světa v čele pořadí vystřídal týmového kolegu z Toyoty a úřadujícího mistra světa Kalleho...

Sparta se po remíze se Slavií přiblížila titulu, Boleslav vyhrála v Ostravě

11.05.2024 22:52 Praha - Fotbalisté Sparty navzdory půlhodinovému oslabení remizovali doma ve 2. kole ligové nadstavby ve skupině o titul v pražském derby se Slavií bez branek a výrazně se přiblížili obhajobě trofeje....

Hokejové MS, sk. A: Kanada zdolala Británii 4:2, Dánové porazili Rakousko 5:1

11.05.2024 22:52 Praha - Hokejisté Kanady zahájili mistrovství světa v Praze vítězstvím nad Velkou Británií 4:2. Výhru obhájců titul zařídil v zaplněné O2 areně před 16.935 diváky dvěma góly útočník Connor Bedard z...

Brankář Sparty Vindahl se necítil jako hrdina, největší práci měl proti Tijanimu

11.05.2024 22:52 Praha - Gólman Peter Vindahl několika zákroky dopomohl oslabeným fotbalistům Sparty ve 2. kole ligové nadstavby ve skupině o titul v derby se Slavií k bezbrankové remíze, jako hrdina se ale necítil....

Po utkání Sparty a Slavie policie zadržela a zajistila pět fanoušků

11.05.2024 22:52 Praha - Po skončení dnešního utkání fotbalistů Sparty a Slavie na stadionu na pražské Letné museli zasáhnout policisté ze speciální pořádkové jednotky, aby zabránili střetu fanoušků obou celků. Při...

Vondroušová ani Nosková osmifinále v Římě nevybojovaly, skončil i Nadal

11.05.2024 22:52 Řím - Tenistky Markéta Vondroušová ani Linda Nosková na antuce v Římě do osmifinále nepostoupily. Světová šestka Vondroušová podlehla ve 3. kole Rumunce Soraně Cirsteaové 6:7, 3:6, Nosková prohrála...

Real Madrid vyhrál v lize poosmé v řadě i s náhradníky, Mallorca uniká sestupu

11.05.2024 22:52 Madrid - Real Madrid vyhrál ve 35. kole španělské fotbalové ligy na hřišti sestupující Granady 2:0, přestože trenér Carlo Ancelotti nechal odpočívat téměř celou základní jedenáctku z vítězného středečního...

Holeš: Derby patřilo brankářům a ne střelcům, o titulu ještě rozhodnuto není

11.05.2024 22:52 Praha - Slávistický fotbalista Tomáš Holeš věří, že ani po bezbrankové remíze na Letné, po níž si Sparta tři kola před koncem ligy udržela v čele tabulky čtyřbodový náskok, ještě není o titulu rozhodnuto....

1. liga: Sparta se remízou se Slavií přiblížila titulu, Plzeň přestřílela...

11.05.2024 20:00 Praha - Fotbalisté Sparty navzdory půlhodinovému oslabení remizovali doma ve 2. kole ligové nadstavbové ve skupině o titul v pražském derby se Slavií bez branek a výrazně se přiblížili obhajobě trofeje....

Sparta navzdory oslabení remizovala se Slavií a přiblížila se obhajobě titulu

11.05.2024 20:00 Praha - Fotbalisté Sparty navzdory půlhodinovému oslabení remizovali doma ve 2. kole ligové nadstavbové ve skupině o titul v pražském derby se Slavií bez branek a výrazně se přiblížili obhajobě trofeje....

Hokejové MS, sk. A: Kanada zdolala Británii 4:2, Dánové porazili Rakousko 5:1

11.05.2024 20:00 Praha - Hokejisté Kanady zahájili mistrovství světa v Praze vítězstvím nad Velkou Británií 4:2. Výhru obhájců titul zařídil v zaplněné O2 areně před 16.935 diváky dvěma góly útočník Connor Bedard z...

Hokejové MS, sk. B: Poláci sebrali bod Lotyšsku, Kazachstán porazil Francii

11.05.2024 20:00 Ostrava - Hokejisté Lotyšska porazili v prvním utkání na mistrovství světa v Ostravě Polsko 4:3 v prodloužení. O výhře obhájců bronzových medailí proti nováčkovi elitní skupiny rozhodl v čase 63:29...

Mladá Boleslav vlastním gólem Bouly vyhrála v Ostravě duel o čtvrté místo

11.05.2024 20:00 Ostrava - Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v druhém kole ligové nadstavby ve skupině o titul souboj o čtvrté místo tabulky v Ostravě 1:0. Vítězství zajistil hostům už ve třetí minutě vlastní gól...

Pogačar zvládl na Giru první horský test a připsal si třetí etapové vítězství

11.05.2024 20:00 Prati di Tivo - Lídr cyklistického Gira d'Italia Slovinec Tadej Pogačar vyhrál osmou etapu a připsal si třetí dílčí vítězství v závodě. V závěru první horské prověrky letošního ročníku...

Manchester City znovu vede anglickou ligu, Součkův gól pomohl West Hamu

11.05.2024 20:00 Londýn - Fotbalisté Manchesteru City zvítězili na hřišti Fulhamu 4:0 a přinejmenším do neděle se vyhoupli do čela tabulky anglické ligy. Tomáš Souček pomohl gólem k výhře West Hamu nad Lutonem 3:1,...

Mallorca porazila ve španělské lize Las Palmas 1:0 a přiblížila se záchraně

11.05.2024 20:00 Madrid - Mallorca porazila ve 35. kole španělské fotbalové ligy Las Palmas 1:0 a udělala důležitý krok k záchraně. Před osmnáctým Cádizem má tři kola před koncem devítibodový náskok, její konkurent...

Šulc hattrickem zařídil Plzni výhru 4:2 v přestřelce se Slováckem

11.05.2024 20:00 Plzeň - Fotbalisté Plzně ve 2. kole ligové nadstavbové skupiny o titul porazili díky hattricku Pavla Šulce Slovácko 4:2. Domácí ofenzivní univerzál otevřel v 16. minutě skóre, ve 32. minutě srovnal...

Červenka má na dosah 200 zápasů v reprezentaci, Výborný čeká, že přijde o rekord

11.05.2024 20:00 Praha - Útočník hokejové reprezentace Roman Červenka je jediný start od dosažení hranice 200 odehraných zápasů v dresu národního týmu. Jubilejní zápas může osmatřicetiletý kapitán reprezentačního celku...

Šulc hattrickem zařídil Plzni výhru 4:2 v přestřelce se Slováckem

11.05.2024 18:00 Plzeň - Fotbalisté Plzně ve 2. kole ligové nadstavbové skupiny o titul porazili díky hattricku Pavla Šulce Slovácko 4:2. Domácí ofenzivní univerzál otevřel v 16. minutě skóre, ve 32. minutě srovnal...

Prahou prošli slávisté před derby se Spartou, jednoho muže policie zadržela

11.05.2024 18:00 Praha - Fanoušci fotbalové Slavie se dnes odpoledne pěšky vydali ze Staroměstského náměstí v Praze ke stadionu na Letné, kde fotbalisté klubu v podvečer sehrají se Spartou možná rozhodující zápas v...

Pogačar zvládl na Giru první horský test a připsal si třetí etapové vítězství

11.05.2024 18:00 Prati di Tivo - Lídr cyklistického Gira d'Italia Slovinec Tadej Pogačar vyhrál osmou etapu a připsal si třetí dílčí vítězství v závodě. V závěru první horské prověrky letošního ročníku...

Mladá Boleslav vlastním gólem Bouly vyhrála v Ostravě duel o čtvrté místo

11.05.2024 18:00 Ostrava - Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v druhém kole ligové nadstavby ve skupině o titul souboj o čtvrté místo tabulky v Ostravě 1:0. Vítězství zajistil hostům už ve třetí minutě vlastní gól...

Hokejové MS, sk. A: Kanada zdolala Británii 4:2, Bedard dal dva góly

11.05.2024 18:00 Praha - Hokejisté Kanady zahájili mistrovství světa v Praze vítězstvím nad Velkou Británií 4:2. Výhru obhájců titul zařídil v zaplněné O2 areně před 16.935 diváky dvěma góly útočník Connor Bedard z...

Salač si v Le Mans zajistil třetí řadu, ale po pádu o jeho startu rozhodne lékař

11.05.2024 18:00 Le Mans - Motocyklový jezdec Filip Salač upadl po skončení kvalifikace na Velkou cenu Francie, v níž zajel devátý čas v kategorii Moto2 a zajistil si místo ve třetí startovní řadě. Při cestě...

Nadal vypadl v Římě ve 2. kole, Djokoviče nezastavila ani rána lahví do hlavy

11.05.2024 18:00 Řím - Desetinásobný šampion Rafael Nadal skončil na turnaji Masters v Římě ve druhém kole. Sedmatřicetiletý Španěl, jenž se vrací po vleklých zdravotních problémech a hraje zřejmě poslední sezonu kariéry,...

Hokejové MS, sk. B: Kazachstán porazil Francii 3:1

11.05.2024 18:00 Ostrava - Hokejisté Kazachstánu vstoupili do mistrovství světa v Ostravě výhrou 3:1 nad Francií. Gólem a asistencí se na tom podílel útočník Kirill Savickij, 28 úspěšných zákroků si připsal brankář...

Mallorca porazila ve španělské lize Las Palmas 1:0 a přiblížila se záchraně

11.05.2024 18:00 Madrid - Mallorca porazila ve 35. kole španělské fotbalové ligy Las Palmas 1:0 a udělala důležitý krok k záchraně. Před osmnáctým Cádizem má tři kola před koncem devítibodový náskok, její konkurent...

Puškař Přívratský byl na SP v Baku třetí v třípolohové střelbě

11.05.2024 18:00 Baku - Jiří Přívratský obsadil na Světovém poháru v Baku třetí místo v třípolohové střelbě z libovolné malorážky. Český reprezentant po čtvrtečním čtvrtém místě tentokrát dosáhl na medaili a od zisku...

Palou získal pole position, rozhodlo 0,09 sekundy

11.05.2024 06:10 Sonsio Grand Prix – Kvalifikace

Lundgaard na trati, kde mu to sedí, nejrychlejší

11.05.2024 06:10 Sonsio Grand Prix – 2. trénink

Na úvod nejlepší Herta před Canapinem

11.05.2024 06:10 Sonsio Grand Prix – 1. trénink

Penske suspendoval na dva závody klíčové členy týmu

10.05.2024 02:20 Skandál s push-to-pass odnesl i Tim Cindric

Pourchaire nahradí u McLarenu Malukase

10.05.2024 02:20 Pojede všechny závody vyjma Indy500

Vrací se do Red Bullu mír?

09.05.2024 20:40 Bouře prý už prohřměla.

Vzal vítr z plachet pochybovačů

08.05.2024 00:21 Byl McLaren opravdu rychlý jako Red Bull?

Norris využil životní příležitost

05.05.2024 23:50 VC Miami - závod

Newey nemá další plány

05.05.2024 12:00 Prý si potřebuje nejprve odpočinout.

Verstappen splnil další úkol

05.05.2024 00:51 VC Miami - kvalifikace

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.