Válek si může oddechnout. Lékaři zatím nebudou protestovat kvůli povodním

19.09.2024 19:00 Lékaři kvůli odsunuli protesty v rámci akce Slibem neuzdravíš. Důvodem je potřeba zvýšené pohotovosti kvůli povodním, které v posledním týdnu Českou republiku zasáhly. Iniciativa je pozastavena minimálně do konce letošního roku.  

Pokus o vraždu na Vsetínsku: Spory v rodině se řešily nožem. Muži hrozí 18 let za mřížemi

19.09.2024 19:00 Zlínští kriminalisté obvinili 58letého muže ze Vsetínska z pokusu o vraždu. Po hádce zaútočil na svého 28letého rodinného příslušníka nožem a přivodil mu vážná zranění v horní polovině těla. 

Kyjev může útočit zbraněmi dlouhého doletu i na ruské území. Europoslanci souhlasí

19.09.2024 19:00 Europoslanci v nezávazné rezoluci vyzvali všechny členské země Evropské unie, aby Kyjevu povolily použití zbraní dlouhého doletu proti území Ruské federace.  

Izrael nám vyhlásil válku, řekl šéf Hizballáhu. V Bejrútu mezitím útočily stíhačky

19.09.2024 19:00 Šéf teroristického hnutí Hizballáh Hassan Nassraláh v projevu po smrtících útocích v Libanonu tvrdě odsoudil Izrael, který je za ně podle všeho zodpovědný. Mezitím izraelská armáda potvrdila, že je připravená k rozšíření vojenských akcí na hranici s Libanonem. Stíhačky z Izraele v Bejrútu při jeho projevu shodily světlice.

KLDR otestovala „supervelkou hlavici“. Jižní Korea má obavy, jde o téměř pětitunový kolos

19.09.2024 19:00 Pchjongjang ve středu údajně otestoval „supervelkou konvenční hlavici“. Cílem bylo zjistit, zda je 4,5tunová hlavice schopná zasáhnout cíle v Jižní Koreji. Šlo o bezprecedentní test, kdy Severokorejci vypustili raketu na své vlastní území, nikoliv do moře.

Opět jednal krizový štáb, Rakušan ujistil obce o pomoci při konání voleb. Stát vše zajistí, zní z vn

19.09.2024 19:00 Ústřední krizový štáb ve čtvrtek jednal o obnově elektřiny a mobilního systému, zajištění vysoušečů, humanitární a fyzické pomoci nebo pomoci s organizací voleb v nejvíce postižených regionech.

Izraeli by hrozila nevídaná krize. Írán naverboval muže, který měl zabít Netanjahua

19.09.2024 19:00 Izraelský podnikatel žijící v Turecku byl obviněn z napojení na íránské zpravodajské služby. Byl dvakrát propašován do Íránu, kde měl plnit úkoly pro íránský režim, včetně přípravy atentátů na izraelské lídry. Požadoval za to milion dolarů, což íránští zpravodajci odmítli.

Rusové zuří kvůli české iniciativě. Na Ukrajinu proudí munice z Indie

19.09.2024 19:00 Česká republika společně s Itálií a Španělskem pomáhá dovážet indickou munici na Ukrajinu. Dillí se kvůli tomu dostává do diplomatického konfliktu s Moskvou, která je pro Indy důležitým partnerem. Indie přesto tento vývoz nezakázala. 

EU má už jen tři možnosti. Jednou z nich je rozpad, varuje bývalý guvernér ECB

19.09.2024 13:00 Bývalý guvernér Evropské centrální banky a italský expremiér Mario Draghi před poslanci Evropského parlamentu ve Štrasburku představil svůj plán na posílení konkurenceschopnosti Evropy a varoval, že Evropské unii hrozí rozpad nebo paralýza. Alternativou k tomu je podle něj užší integrace. 

Kanáry obchází strach po smrtícím útoku žraloka. Zemřela německá turistka

19.09.2024 13:00 Na německou turistku zaútočil nedaleko Kanárských ostrovů žralok. Poté, co ji ukousl nohu, dostala žena infarkt a španělská pobřežní stráž už ji nemohla pomoct. Zemřela při převozu do nemocnice. 

Válka v Gaze má přes 34 tisíc obětí, tvrdí Palestinci. OSN řekla, jak s jejich údaji pracuje

19.09.2024 13:00 Konflikt mezi Izraelem a hnutím Hamás si podle palestinského ministerstva zdravotnictví vyžádal již 34 344 palestinských obětí. Zveřejněný seznam obsahuje údaje o většině zabitých, včetně jmen, věku a pohlaví. Mnoho obětí jsou děti, přičemž seznam zahrnuje i 169 novorozenců a stovky dalších mladších deseti let. Izrael oficiální čísla zpochybňuje, zatímco OSN potvrzuje, že palestinské údaje bývají přesné.

Čech měl spolu s Američany a Španěly zavraždit Madura. Počet zadržených roste

19.09.2024 13:00 Venezuelské úřady v úterý oznámily zadržení čtvrtého Američana, který je podezřelý z údajného spiknutí proti prezidentovi Nicolásu Madurovi.  

Podpora Ukrajiny pokulhává. Pentagon už nechce poskytovat Kyjevu tolik zbraní a vybavení

19.09.2024 13:00 Spojené státy v posledních měsících omezily rozsah vojenské pomoci Ukrajině, protože se snížily zásoby zbraní a vybavení, které je Pentagon ochoten poskytnout z vlastních zdrojů. TASR o tom informuje na základě úterní zprávy televize CNN, která se odvolává na dva nejmenované americké představitele.

Europol zneškodnil platformu Ghost využívanou kriminálníky po celém světě

19.09.2024 13:00 Mezinárodním bezpečnostním složkám se podařilo zneškodnit platformu Ghost, která sloužila k šifrované komunikaci a byla masivně využívána k obchodování s narkotiky a praní špinavých peněz. 

Íránský zásah do amerických voleb. Hackeři napadli Trumpa a informace předali dál

19.09.2024 13:00 Íránští hackeři v létě poslali ukradené informace z kampaně Donalda Trumpa lidem spojeným s kampaní Joea Bidena.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.