Profesionální nabíjecí čelovka Fenix HP35R s dosahem téměř půl kilometru

12.08.2024 16:33 Výrobce svítilen Fenixlight doplnil své široké portfolio čelovek o vrcholný produkt, který poslouží především pátracím a záchranářským složkám, jeskyňářům nebo také při nočních pracích – zkrátka všude tam, kde je potřeba velmi silné světlo po delší dobu.  Výrobci tohoto cíle dosáhli oddělením samotné lampy se špičkovými LED a bateriového pouzdra s vysokou kapacitou. Lampa kombinuje

Taktická kapesní svítilna AceBeam TAC AA na akumulátor i tužkovou baterii

08.08.2024 16:41 AceBeam představil nenáročnou kompaktní svítilnu s taktickými vlastnostmi pro každodenní nošení. Ačkoli má spíše slabší zdroj energie, dokáže jej využít naplno a vydat světelný tok až 1000 lumenů na vzdálenost 280 metrů. To je pro představu výstup srovnatelný se dvěma běžnými 40 W žárovkami, koncentrovaný do úzkého paprsku. Jedna špičková LED od Osramu má kromě dobrého

Vznikl prototyp 3D rozšířené reality pro čelní skla

04.08.2024 17:30 Představte si, že jedete autem po dálnici a na vašem čelním skle se v reálném čase promítá navigace, rychlost, vzdálenost od ostatních aut, informace o dopravním provozu a k tomu třeba ještě aktuální počasí. Ačkoli to byl ještě donedávna spíše sci-fi koncept, v současnosti už si hned několik technologických firem pohrává s myšlenkou, že by automobilová skla doplnila tzv.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.