Jiří Paroubek: Čínský prezident na cestách v Evropě

12.05.2024 18:21 Čínský prezident Xi se po několika letech vydal na návštěvu Francie. Oplatil tak nedávnou návštěvu francouzského prezidenta v Číně.

Osm procent činil v roce 2023 meziroční pokles emisní intenzity Skupiny ČEZ

12.05.2024 18:21 Číslo týdne

Že by nás Evropská unie trestala? Pohádky pro malé děti, zuřila Vášáryová v televizi

12.05.2024 18:21 Historik, politický a mediální analytik a publicista Eduard Chmelár je mimo jiné také poradcem slovenského premiéra Roberta Fica. Na jeho slova ohledně toho, že si opozice stěžuje v Bruselu na slovenskou vládu, reagovala v pořadu Na tělo někdejší slovenská politička, herečka, Magda Vášáryová.

Jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země, navrhuje Okamura

12.05.2024 18:21 Lídr SPD Tomio Okamura v dnešním videu deklaroval, že chce vyhostit cizince, kteří u nás spáchali úmyslný trestný čin. „Protože dnes - oni si řeknou: Tady si něco odpykáme a pak tady budeme dál žít v České republice. A my to chceme změnit," uvedl Okamura.

Okamura : Chceme mírová jednání a zastavení krveprolití

12.05.2024 18:21 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ukončení války na Ukrajině

Mašek : Podstatné je, jak se budou volební lístky vydávat

12.05.2024 18:21 Reakce na projev ministra zahraničí Lipavského v Poslanecké sněmovně nejen ke korespondenční volbě, publikovaná na svém veřejném facebookovém profilu

NPÚ: Poslední jízda salonního vozu arcivévody Františka Ferdinanda d'Este a mimořádná prohlídka

12.05.2024 18:21 V neděli 19. května 2024 se uskuteční poslední jízda salonního vozu arcivévody Františka Ferdinanda d'Este ze sbírky Národního technického muzea. Vůz bude zařazen do parního vlaku, který vyjede do Benešova u Prahy. Poté bude možné se přesunout na zámek Konopiště, kde proběhnou mimořádné prohlídky s názvem Cestování v čase.

Ukrajinci ujišťují o kontrole situace. Washingtonský institut pochybuje

12.05.2024 18:21 Rusové se dál tlačí k Charkovu, ale ukrajinští obránci prý agresory brzdí. V současné době Ukrajinci prohlašují, že by Rusové potřebovali na dobití Charkova celé roky. Washingtonský Institut pro studium války však naznačuje, že přes ukrajinské ujišťování o kontrole situace Rusové stále dosahují určitých významných taktických úspěchů při cestě na Charkov. A z dlouhodobého hlediska prý mohou stále uvažovat nad tím, že si podmaní celou Ukrajinu.

Středula svolává odborářskou demonstraci. Kvůli věci, která nesmí spatřit světlo světa

12.05.2024 18:21 Předák Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula chytil s potvrzením svého postavení slinu a chystá rétoricky zbořit Malostranské náměstí v Praze. Na 21. května je právě tam namířená demonstrace odborů. Jde o práci, o důchody, o propouštění bez udání důvodu a o mnoho dalšího. „Výpověď bez udání důvodu je něco, co je pro nás obrovské téma. Myslíme si, že je to něco, co vůbec nesmí spatřit světlo světa, že je to věc, která je diskriminační,“ hřímal Středula posilněný znovuzískáním postu vrchního předáka.

Udženija : Praha získala peníze na modernizaci vozového parku záchranné služby

12.05.2024 18:21 Hlavní město získalo od Ministerstva pro místní rozvoj ČR finanční prostředky ve výši 127 milionů korun na modernizaci vozového parku Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy .

Poslali byste na smrt svoje děti? Šichtařové je zle

12.05.2024 18:21 INVENTURA MARKÉTY ŠICHTAŘOVÉ Synáček prezidentova přítele na telefonu uveleben sám ve Sněmovně chce, aby Česká republika pomohla vracet na Ukrajinu bojeschopné muže, kteří utekli před válkou. „Nerozumím tomu, kdo může mít žaludek na to nutit je umřít, aniž by oni sami chtěli svůj život položit. Chtěla bych vidět všechny tyhle české pseudohrdiny, kteří dnes vykřikují, že bychom neměli vydávat víza, jak sami jdou na smrt nebo na ni posílají své děti. Jak rychle by je potom jejich hrdinství přešlo? Ale poslat umřít někoho cizího, na to odvahu máte,“ říká pro ParlamentníListy.cz Markéta Šichtařová.

Eurovizi vyhrál nebinární Švýcar, Ukrajina třetí. Protesty proti Izraelce neustávaly

12.05.2024 13:13 Mezinárodní písňovou soutěž Eurovize pro rok 2024 vyhrálo Švýcarsko, které reprezentoval nebinární raper Nemo. Soutěž proslulá svým posouváním hranic v mezilidských vztazích se opět ukázala být na čele pokroku. Eurovizi zastínily palestinské protesty proti zařazení Izraele do soutěže, účastnila se jich také Greta Thunbergová.

Budou volby, Čapí hnízdo ožilo. Proces běží podle politických potřeb, dokazuje bloger

12.05.2024 13:13 Známý bloger Zdeněk Jemelík, zaměřující se na pochybení české justice, se 10. května 2024 na internetu seznámil s obsahem odvolání, jež v kauze Čapí hnízdo podal žalobce Jaroslav Šaroch proti rozsudku, kterým pražský městský soud v polovině února podruhé nepravomocně osvobodil předsedu hnutí ANO a bývalého premiéra Andreje Babiše a jeho někdejší poradkyni Janu Nagyovou v kauze Čapí hnízdo. Na svém blogu Jemelík zpochybňuje, některé procesní věcí. Zmiňuje snahy vytlačit Babiše z politiky nástroji trestního práva v souvislosti s blížícími se volbami.

Vlastenci umírali za suverénní stát, proti tyranii z Německa. Stále třeba připomínat, zdůrazňuje Oka

12.05.2024 13:13 SPD v Evropské unii znovu otevře otázku migračního paktu, ujišťuje Tomio Okamura poté, co ministr Rakušan předvedl kategorický postoj zdržením se hlasování. Vyzývá také k zastavení válečného šílenství a zbrojení, které organizuje i Fialova vláda z peněz daňových poplatníků. Ti ani netuší, co a za jakých podmínek se z jejich peněz vlastně kupuje, vláda jim to tají.

Benda k čachrům s vědeckými pracemi: Kdybych věděl, že bude toto téma, tak nepřijdu

12.05.2024 13:13 O výměně ministrů pro vědu, výzkum a inovace a o korespondenční volbě diskutovali v Partii na CNN Prima News předseda poslaneckého klubu za ODS Marek Benda a někdejší předseda Poslanecké sněmovny, poslanec Radek Vondráček . „I minulá vláda, jejímž předsedou byl Andrej Babiš, si toto téma dala do svého programového prohlášení," zaznělo mimo jiné z úst Marka Bendy na adresu korespondenční volby.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.