„Skoro jistě řídil on.“ Dodávka Dominika Haška vjela před rozjetý nákladní vlak

31.08.2024 21:41 Předvolební dodávka Dominika Haška, bývalého hokejového brankáře, podnikatele s energetickými nápoji a nyní kandidáta do Senátu Parlamentu ČR pod vlajkou TOP 09, se ocitla v krajně nebezpečné situaci na Mnichovicku. Tedy v okrese, kde si vytyčil získat senátorské křeslo. Jeho dodávka vjela do železničního přejezdu a před zavřením závor nestihla vyjet. Chyběl kousek, a vyobrazení „Dominátora“ na dodávce s nápisem „Naše země potřebuje fér lídry“, by bylo napadrť.

Zdeněk Žák šikuje před volbami: Vzít si kraj zpět. Tady rozhodovat, ne v Praze a Bruselu

31.08.2024 21:41 Ve vládě Jiřího Rusnoka byl velmi výrazným ministrem dopravy, který při služebních cestách zastavoval na přepadové kontroly dálničních stavenišť. Nyní Zdeněk Žák kandiduje za Správná volba s podporou SPD, Trikolory a PRO do Senátu. V Teplicích, obvodě spojeném s Jaroslavem Kuberou. A také s dálnicí D8, k jejímuž dostavění jako ministr také přispěl.

Ukrajinci i Rusové zabíjeli civilisty. Bělgorod i Charkov pod palbou

31.08.2024 21:41 Páteční večer se pro ruskou i ukrajinskou stranu stal opět tragickým. Na obou stranách došlo na útoky vůči cílům ve městech obydlených civilisty. Obě válčící strany tvrdí, že na civilní cíle neútočí. Při pátečních útocích zemřelo dvanáct civilistů a více než stovka jich byla zraněna, umíraly i děti.

Miniaturizace jaderných zbraní. Může to vést ke konci světa, varuje expert

31.08.2024 21:41 Kdyby plzeňská Škodovka a její jaderný program v devadesátých letech nebyl uměle zastaven, dnes by se firma jistě stala jedním z největších „hráčů“ na světě a všichni ti, kteří nám dnes nabízejí dostavbu elektráren, by se od ní učili. Ve světě se staví desítky reaktorů a nám zůstanou jen oči pro pláč. Války vznikají pro to, aby se kradlo a boj o nerostné zdroje a území je jejich spouštěčem. Václav Vítovec, ředitel Nadace Železná Opona, jenž má ve správě také bývalý depot sovětských jaderných zbraní v Míšově, varuje před miniaturizací jaderných zbraní.

ANO: Požadujeme forenzní audit Operátora ICT a odebrání společnosti z gesce Pirátské strany

31.08.2024 21:41 Na základě vážných zjištění serveru neovlivni.cz bude zastupitelský klub hnutí ANO na zářijovém zastupitelstvu hl m. Prahy požadovat provedení forenzního auditu společnosti Operátor ICT. a.s. Vzhledem ke skutečnosti, že tato společnost je už druhé volební období v gesci Pirátské strany, bude hnutí ANO požadovat dočasné odebrání městské společnosti z pirátské gesce, aby byl zajištěn opravdu nezávislý forenzní audit a plná spolupráce s policií.

ČEZ: Elektrárna Temelín využívá jako první v Evropě mobilní privátní oddělenou 5G síť

31.08.2024 21:41 Parametry, které přináší nejmodernější mobilní síť 5G, je nyní možné využít k vytvoření velmi výkonné, zcela izolované a bezpečné bezdrátové sítě. Právě takovou 5G standalone síť Vodafone nově spustil v pilotním provozu pro společnost ČEZ v temelínské jaderné elektrárně. Jde o první takovou síť v jaderné elektrárně v Evropě. Nasazení nových technologií a způsobů komunikace do ostrého provozu elektrárny teď bubou obě strany společně testovat. Půjde například o využití brýlí s rozšířenou realitou.

ČSSD a nezávislé osobnosti kandidují do Zastupitelstva Moravskoslezského kraje

31.08.2024 21:41 Dne 30. 8. 2024 proběhla za účasti předsedy ČSSD Jiřího Paroubka tisková konference kandidátů koalice ČSSD a nezávislé osobnosti, kteří představili priority svého volebního programu.

AfD na vzestupu. Jako Hitler, varuje mainstream

31.08.2024 21:41 Pokračující vzestup takzvaně pravicové Alternativy pro Německo po celém Německu, a zejména v jeho východní části, je výsledkem desítek let trvající strategie, kdy se tato strana politicky etablovala na nejnižší lokální úrovni, kde se místní politici AfD těší největší oblibě a pronikají do obecní politiky. Obliba strany díky tomu stoupá i na celonárodní úrovni, přičemž se očekává, že brzy AfD prorazí i ve Spolkovém sněmu. Někteří mainstreamoví politici už dokonce varují, že je to podobná situace jako ve 30. letech 20. století při vzestupu moci Adolfa Hitlera.

Revize povolení k pobytu Ukrajinců v ČR. A nejen to. Okamura prozradil, co chystá

31.08.2024 17:02 Tomio Okamura znovu zareagoval na kritiku předvolebních plakátů SPD. Tentokrát šlo o zobrazení romských dětí kouřících cigarety. Za tento obrázek podala na SPD trestní oznámení organizace Romea kvůli údajnému rasismu. To ale šéf SPD odmítá s tím, že právě Romové tvoří velkou část takzvaných nepřizpůsobivých lidí, i když ti nejsou podle něho pouze z řad Romů, ale třeba i „bílý feťák, co obtěžuje kolemjdoucí“. Okamura se vyjádřil také k rostoucímu státnímu dluhu, za což prý může stálá podpora Ukrajiny a ukrajinských uprchlíků v ČR.

VIDEO: „Hladík ukazuje projevy stupidifikace.“ Ekonom Ševčík zúčtoval. Jen na PL

31.08.2024 17:02 Ekonom Miroslav Ševčík se pustil do ekonomického systému emisních povolenek. „Emisní povolenky jsou cenné papíry, respektive spekulační papíry, s kterými se obchoduje na různých finančních trzích. A v žádném případě nepřispívají k tomu, aby se zlepšilo klima,“ řekl Ševčík. Na pokoji nenechal ani lidovce a jejich ministra Hladíka, který chce systém povolenek zavádět do české legislativy.

Asistentka amerických prezidentů Hašková Coolidge: Putina jsme vyprovokovali my

31.08.2024 17:02 Ameriku čekají ty nejdůležitější volby v historii, tak špatně na tom nebyla. Trump musí být prezidentem a začít věci měnit. Řekla bývalá ředitelka Kanceláře prezidentských zpráv a sekretářka pěti amerických prezidentů v Bílém domě v letech 1963 - 1981 Eliška Hašková Coolidge v rozhovoru, který se uskutečnil v rámci oslavy 60. narozenin Jany Bobošíkové v Praze na Letné.

„Neplatí daně, je z nich placena.“ Starý text Nerudové plný chyb. Zahradil rozdráždil okolí

31.08.2024 17:02 Danuše Nerudová se ekonomovi Janu Skopečkovi jala vysvětlovat zdanění svého platu. A vedle pravopisných chyb ve svém krátkém postu podle bývalého europoslance Jana Zahradila uvedla i jeden zásadní nesmysl. „Z textu není úplně zřejmé, zda to vůbec tuší,“ poznamenal Zahradil na její adresu. Nerudová mu ostře odpověděla a použila k tomu další gramatickou chybu. Ale také poukázala na podpásovku ze strany Zahradila. Její post z roku 2020 prezentoval jako kdyby byl z doby, kdy Nerudová začala pobírat plat europoslankyně.

Správa železnic: Automatický systém upozorňuje stavební dělníky na blížící se vlak

31.08.2024 17:02 Správa železnic začala používat systém ATWS, který zvyšuje bezpečnost při stavebních pracích, prováděných za provozu vlaků. Zařízení automaticky detekuje blížící se vlak a upozorňuje na něj akustickou a vizuální výstrahou. Pro ověřovací provoz systému byl vybrán traťový úsek z Karlštejna do Berouna.

Schillerová : Pane premiére, nikdo není povinen přemýšlet jako vy

31.08.2024 17:02 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke komunikaci premiéra Petra Fialy

Ministr Bartoš: Nechceme se vracet ke starému zákonu

31.08.2024 17:02 Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání se zástupci Platformy pro zdravý stavební zákon

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.