Acronis MDR s integrací nápravy a obnovy po kybernetickém útoku

13.05.2024 11:31 Nová služba Acronis Managed Detection and Response, která je nyní k dispozici všem poskytovatelům MSP využívajícím Acronis Cyber Protect Cloud, umožňuje poskytovatelům MSP nabízet bezpečnostní monitoring na profesionální úrovni, rychlou detekci, investigaci, eliminaci hrozeb, reakci na incidenty a nápravu kybernetických útoků - bez nutnosti udržovat kvalifikovaný tým a specializovanou sadu nástrojů.

Automatizace tvorby dokumentů s nástrojem M-Files Ment

13.05.2024 11:31 M-Files Ment je první 100% vizuální nástroj nové generace odstraňující bariéry složitých procesů automatizace při generování dokumentů. Pomáhá tak rychle a konzistentně při jejich bezproblémové tvorbě, která je založena na datech. Primárně je určen pro firmy působící v oblasti práva a profesionálních služeb - daňové, manažerské, právní a finanční poradenství, audit, účetnictví či řízení rizik.

Cloud Computing Conference 2024

10.05.2024 23:00 Odborná konference Cloud Computing Conference je určena IT profesionálům, IT manažerům a zástupcům organizací ze soukromého i veřejného sektoru, kteří využívají nebo plánují využívat cloudové služby ve své firemní či podnikové infrastruktuře. Akce se koná prezenčně i online ve středu 22. 5. 2024 v pražském hotelu Grandior.

Kontajnery v praxi

10.05.2024 23:00 Odborná konference Kontajnery v praxi je určena IT profesionálům, IT manažerům a zástupcům organizací ze soukromého i veřejného sektoru, kteří využívají nebo plánují využívat technologie kontejnerizace ve své firemní či podnikové infrastruktuře. Akce se koná prezenčně i online ve středu 15. 5. 2024 v bratislavském Lindner Hotelu Gallery Central.

Společnost Novicom se osamostatnila a vystoupila ze skupiny SUDOP

10.05.2024 17:32 Po přibližně dvouleté spolupráci vystoupila společnost Novicom, s.r.o. ze skupiny SUDOP GROUP a.s. a obchodně-investiční platformy SITCO. Tento krok proběhl 29. 4. 2024 po vzájemné dohodě všech zúčastněných společností s ohledem na rozdílné strategie.

První místo pro digitalizační platformu Aimtec DCIx v soutěži Factory Innovation Award 2024

10.05.2024 12:00 Společnost AIMTEC získala na německém Hannover Messe první místo v soutěži Factory Innovation Award za svou digitalizační platformu Aimtec DCIx v kategorii Resilient Factory, ve které jsou oceněny společnosti pomáhající svým zákazníkům se zvládáním dopadů narušení dodavatelského řetězce - tak, aby na tyto výkyvy bylo možné nejen pružně reagovat, ale také jim předcházet.

Inovace HP OfficeJet

09.05.2024 14:40 Portfolio inkoustových multifunkčních tiskáren HP OfficeJet se špičkovými technologiemi je určeno pro všechny typy kanceláří - od domácích až po velké firmy. Představené novinky - tonerová technologie nové generace HP DeskJet All-in-One řady 2800 a inovované portfolio OfficeJet Pro. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je nová řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet.

DIGI pro firmu - dotace na IT vzdělávání zaměstnanců

07.05.2024 13:10 Nový projekt NPO - DIGI pro firmu je určen pro vzdělávání zaměstnanců v oblasti digitálních dovedností v IT a Průmyslu 4.0. Až do konce září 2024 se do něj mohou v rámci dotačního programu zapojit firmy, fyzické podnikající osoby a OSVČ v postavení člena statutárního orgánu právnické osoby s uzavřenou smlouvou o výkonu funkce. Pro financování je vyčleněno celkem 2,1 mld Kč z Národního plánu obnovy.

Nový bezpečnostní tým ESETu se cíleně zaměří na aktivity kyberkriminálních útočných skupin

06.05.2024 15:00 Nově vzniklý tým bude z Prahy aktivně vyhledávat a dlouhodobě monitorovat obávané útoky ransomwarem, který dle dat ESETu posílil v roce 2023 o více než 50 %. Mezi oblast zájmu bezpečnostních expertů budou pak nadále spadat také kriminální aktivity organizovaných skupin na internetových bazarech, a to nejen v Česku. Nově získané informace pomohou v obraně před těmito hrozbami.

Přepis řeči pomocí AI šetří firmám pracovní čas

03.05.2024 14:51 Umělá inteligence ve využití pro automatický přepis hlasu, aktuální překlad a další funkce, v reálném čase ušetří zaměstnancům mnoho času. Nová technologie hlásí masivní využití v bankách a pojišťovnách, vzdělávacích institucích i firmách napříč segmenty - od e-commerce firem, bank a pojišťoven až po školy a běžné malé střední firmy.

Epson SureColor P20500 velkoformátová tiskárna

02.05.2024 10:11 Nově uvedená velkoformátová tiskárna Epson SureColor SC-P20500 přináší nejen ještě vyšší produktivitu a kvalitu pro fotografické laboratoře, poskytovatele tiskových služeb a firmy, ale nabízí také kombinaci efektivity a kvality obrazu výrobcům prémiových uměleckých fotografií, plakátů a interiérových nápisů.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.