Premier League v kině! Doražte na šlágr 37. kola mezi Manchesterem United a Arsenalem.

07.05.2024 23:20 Už tuto neděli 12.5. od 17:30 odehraje Arsenal nesmírně důležité utkání na půdě Old Trafford. Při této příležitosti se zápas bude vysílat v pražském podniku Le Royal na Vinohradech a to za účasti expertů a moderátorů CANAL+ Sport.

Hodnocení hráčů po zápase s Bournemouthem

07.05.2024 02:10 Arsenal díky domácí výhře s Cherries 3:0 nadále vyvíjí tlak na Manchester City. Zde je hodnocení hráčů.

Povinná výhra splněna, Arsenal doma porazil Bournemouth 3:0 a zůstává na čele

04.05.2024 18:30 Sem vložte příslušný text včetně HTML syntaxe nebo v případě nevyužití této části vše vymažte - tedy včetně tohoto textu!

Sme pripravení na náročný zápas, hovorí Arteta pred zápasom s Bournemouthom

04.05.2024 02:33 V piatok popoludní sa v Sobha Realty Training Center konala tlačová konferencia Mikela Artetu pred Bournemouthom. Šéfa sa pýtali na najnovšie správy o tíme, jeho priateľstvo s manažérom Bournemouthu Andonim Iraolom, boj o titul v Premier League a ďalšie.

Premier League graduje. Arsenal v rámci 36. kola doma přivítá Bournemouth

03.05.2024 15:10 Arsenal je tři kola před koncem stále v boji o titul. V cestě mu v sobotu budou stát ve formě hrající Cherries. Zápas se odehraje v sobotu na Emirates Stadium.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.