Tata s hradem je oblíbené místo k zotavení a rybolovu

10.05.2024 00:10 Maďarské město Tata leží západně od pohoří Gerecse jen 7 km vzdálené od Budapešti. Oblíbené výletní a odpočinkové město je plné pramenů, kanálů a jezer. Příjemné město s hradem má na svou velikost bohatou historii a pro turisty spoustu míst k vidění. Tata může posloužit také jako výhodný odrazový můstek pro návštěvu měst v západním Zadunají.

Tipy na výlet v měsíci květnu

04.05.2024 00:42 Máme pro vás několik tipů na výlet v květnu.

Tipy na krásu pro noc v kasinu

03.05.2024 18:40 Večer v kasinu není jen o zkoušení štěstí na hracích automatech, ale také o skvělém způsobu, jak předvést svůj styl a krásu. Ať už se chystáte strávit hodiny hraním automatů nebo stolních her, vypadat co nejlépe je součástí zábavy.

Reggio Emilia – gurmánské centrum Pádské nížniny

02.05.2024 03:40 Součástí severoitalského regionu Emilia Romagna je provincie Regiio Emilia, která vyniká zajímavou různorodou krajinou tvořenou jak rozlehlými rovinami na severu, tak i pohořím Apeniny na jihu. Centrem veškerého dění této provincie, která se mimo jiné proslavila i gastronomickými specialitami, je stejnojmenné město Reggio Emilia.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.