Emotivní úvod závěrečné série Iveta: Diváci chválí výkon Filipa Rajmonta, zpěvaččin smutný příběh op

10.05.2024 22:54 Platforma Voyo dnes nabídla svým uživatelům první díl závěrečné třetí série Iveta, která mapuje poslední roky života zpěvačky Ivety Bartošové . V něm dominuje nejen závislost na alkoholu, ale také mateřská láska k synovi Arturovi. Tento mrazivý závěr rozplakal mnoho diváků, kteří se v komentářích na sociální síti hromadně shodují na tom, že je Ivetin smutný příběh chytil za srdce.

Šok na hokejovém mistrovství. Babiš přišel na úvodní zápas po boku Moniky, rodinné foto zmátlo všech

10.05.2024 22:54 Andrej Babiš se na svém Instagramu pochlubil, že vyrazil na úvodní zápas českého národního týmu na domácím Mistrovství světa v hokeji. Na utkání Čechů proti Finům překvapivě přišel nejen se synem Frederik, ale i s Monikou Babišovou, se kterou se má rozvádět. Jeho příznivci jsou ze společného rodinného selfie před O2 arenou doslova v šoku a spekulují o jejich možném návratu.

Obrovský úspěch krásné Marie. Blondýnka s andělskou tváří bojuje o korunku krásy, v modelingu přitom

10.05.2024 22:54 Finále Miss Czech Republic 2024 je za rohem a o korunku krásy a prestižní titul se letos uchází i Marie Babíčková . Tahle kráska s andělskou tváří se kromě cesty Miss připravuje na studium pedagogické fakulty, věnuje se hudbě, ale světem modelingu byla dosud naprosto nepolíbená. Co ji přimělo podat přihlášku a pociťuje rozdíl mezi sebou a dalšími dívkami, které už v této sféře zkušenosti mají? I o tom se rozpovídala pro eXtra.cz.

Velký trapas Natálie z Love Islandu. Chlubila se tričkem od Neymara, tým fotbalové superstar rázně z

10.05.2024 22:54 Natálie Smutná z reality show Love Island se postarala o velký poprask. V jednom rozhovoru, který vznikl na ostravském Majálesu, se totiž pochlubila, že má na sobě tričko od hvězdného Neymara . S brazilským fotbalistou se prý setkali v Miami, kde spolu strávili několik dní. Na žádost fotbalistova týmu ale video zmizelo ze sociálních sítí a po několika dnech mlčení se k celé kauze vyjádřila také Smutná na svém Instagramu.

Denní horoskop na sobotu 11. 5. 2024: Ryby si užijí pohodu, Býkům se bude náramně dařit

10.05.2024 22:54 Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 11. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Agáta Hanychová se drsně obula do Pavla Novotného: Je to odpad a vždycky byl, říká a rýpla si i do S

10.05.2024 22:54 Agáta Hanychová pro své holčičky uspořádala na Instagramu páteční živé vysílání, ve kterém prozradila, co bude s rodinkou dělat o víkendu. Během odpočinkového pokecu s věrnými fanynkami se také obula do kontroverzního starosty Řeporyjí Pavla Novotného. Nelíbilo se jí totiž, co její bývalý kamarád pronesl na adresu těžce nemocné Aničky Slováčkové, kterou doslova pohřbil zaživa.

Mlejnková se vzpamatovává z drsného rozchodu s Biasiol. S humorem oznámila, že je zpátky ve hře

10.05.2024 22:54 Pokerová hráčka Barbora Mlejnková se po rozchodu s influencerkou Veronicou Biasiol konečně dokáže smát. Pomocí vtipné fotomontáže na svém Instagramu oznámila, že je opět připravená randit.

Gérard Depardieu se v Praze prochází navzdory vazbám na Putina: Ministerstvo objasnilo, proč mohl do

10.05.2024 22:54 Francouzská filmová hvězda Gérard Depardieu , která aktuálně čelí obvinění z pohlavního napadení dvou žen, pobývá už několik dní v Praze. Herec, který je zároveň držitelem ruského pasu a známým podporovatelem prezidenta Vladimira Putina, na území České republiky vstoupil bez jakýchkoli problémů. Mluvčí ministerstva zahraničních věcí redakci eXtra.cz poskytla vyjádření, proč Depardieův pobyt v Česku není v rozporu s žádnými legislativními omezeními.

Krásná Sandeva po boku Prachaře jen září. Ustaraný Jakub se ale tvářil jako kakabus

10.05.2024 22:54 Herec a muzikant Jakub Prachař tvoří s herečkou Sarou Sandevou naprosto krásný pár. Redakce eXtra.cz je zachytila v centru Starého Města a je vidět, že jejich láska nikam nevyprchala, naopak. Spolu vypadají stále šťastně, což dokazuje i scénka z Prahy. Zachmuřený Jakub, zřejmě pod tíhou povinností, se tvářil všelijak, jakmile se ale setkal se svou kráskou, ihned mu vyčarovala úsměv na rtech.

Trapas Moniky Bagárové. Snažila se ukázat, že se přenesla přes zrušenou O2 arenu, místo toho si uříz

10.05.2024 22:54 Monika Bagárová po zrušeném narozeninovém koncertu v O2 areně čelí lavině vtipů. Přestože se zpěvačka snaží tvářit, že je nad věcí, její chování na sociálních sítích tomu příliš nenasvědčuje. Monika se totiž pokusila veřejně zasmát koláži od známého satirika TMBK, který si ze zrušené zpěvaččiny show udělal legraci. Komentář Bagárové ale po několika minutách zase zmizel.

Iva Kubelková odsoudila kosmetické zákroky. Dceři by je rozmlouvala. Mladé tělo si musí poradit samo

10.05.2024 06:20 Známá moderátorka a modelka Iva Kubelková je toho názoru, že péče o pleť je sice důležitá, ale nic se nemá hnát do extrémů. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvila o své mladší dceři Karolíně a její "posedlosti" péčí o zevnějšek a prozradila, co si myslí o invazivních kosmetických zákrocích v mladém věku.

Drsné natáčení představitele Artura Štaidla. Před kamerou si prošel traumaty, která zažil syn Bartoš

10.05.2024 06:20 Na slavnostní premiéře tří závěrečných epizod minisérie Iveta samozřejmě nechyběl ani představitel Artura Štaidla, syna zpěvačky Ivety Bartošové, kterého jako postavu v dětském věku ztvárnil třináctiletý Karel Šimek. V rozhovoru pro eXtra.cz se mladý začínající herec svěřil, jak na něj působilo osobní setkání s Arturem i jaká scéna pro něj byla nejnáročnější.

Ženské tajemství Aleny Schillerové. eXtra odhalila obsah své kabelky, překvapí nejednoho voliče

10.05.2024 06:20 Politička Alena Schillerová dbá na svůj styl oblékání. Do našeho pořadu eXtra Host přišla celá v černém. "To značí dobrou náladu. Já mám černé oblečení prostě ráda. Mám takový pocit, že zeštíhluje. Možná to mám tak jenom nastaveno v hlavě. V černé se cítím dobře a lépe. Takže já mám náladu dobrou," řekla a ukázala, co vše nosí ve své kabelce.

Válka Hájka s Bendovou nemá konce. Snaží se na kauze šváb přiživit, tvrdí kráska a učinila rázné roz

10.05.2024 06:20 Alice Bendová se na Kanárské ostrovy hned tak nepodívá. Půvabná herečka a moderátorka je momentálně v Česku, kde pracuje hned na několika velkých projektech. Jak nestárnoucí kráska prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz, nyní se maximálně soustředí na nové pracovní výzvy a "kauzu šváb", která přilila další olej do ohně ve válce mezi ní a podnikatelem Vlastou Hájkem , hodila za hlavu. Co na adresu manžela Zuzany Belohorcové pronesla?

GLOSA: Iveta Bartošová neustála celonárodní potupu. Na své smrti nese vinu hlavně ona sama

10.05.2024 06:20 Důstojná vzpomínka na Ivetu Bartošovou. Přesně to měl v plánu režisér a scenárista Michal Samir natočit a nutno říci, že se mu to povedlo. A to i přesto, že opět nejde o přesný popis událostí, které bývalou princeznu české popmusic dohnaly na koleje.

Následujíci měsíc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.