Přerušovaný půst: Může lačnění přispět k hubnutí?

05.08.2024 15:40 Přerušovaný půst, nebo také intermittent fasting, je stravovací směr, od kterého si mnoho lidí slibuje úbytek přebytečných kil. Na jakém principu ale funguje? A opravdu sám o sobě stačí k úspěšnému hubnutí? Na světě v tuto chvíli existuje tolik různých stravovacích směrů a diet, že je někdy těžké se mezi nimi správně orientovat. Zatímco bezezbytková

Kettlebell trénink: Kompletní průvodce + 5 základních cviků

05.08.2024 15:40 Kettlebell trénink se v posledních letech stává stále více oblíbeným způsobem cvičení, jak zvýšit svou fyzickou kondici, vytrvalost a sílu. Kettlebell je vlastně takové závaží, které připomíná kouli s uchem, a umožňuje efektivně posílit celé tělo. Proč je ale tento druh cvičení tak účinný? Jak správně s tímto závažím cvičit, jaké jsou základní cviky a tréninkový plán? Podívejte

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.